Samsun 2.Hafta

▶ Kelime Oyunu 2.hafta başladı. 

▶ Geçen haftanın yarışması bugün sonuçlandı ve kazanan yarışmacılar açıklandı. Yarışmaya duyulan ilgi ve katılım için herkese çok teşekkür ediyoruz.

▶ Kelime oyunu Samsun toplu ulaşım araç içlerinde yayınlanan ReklamoTV ekranlarında tekrardan başladı. 14 Ekim - 21 Ekim tarihleri arasında araç içinde yayınlanan reklam aralarındaki kelimeyi Instagram hesabımıza mesaj atın, hediyelerden biri sizin olsun. Hesabımızı takip etmeyi unutmayın @reklamotv.

⭐1.mesaj gönderene İDEA Eğitim Kurumları'ndan 2 kişilik sinema bileti hediye.

⭐20.mesaj gönderene Selamet'den 55TL'lik hediye çeki(kitap - kırtasiye - oyuncak).

⭐50.mesaj gönderene Çözüm Eğitim Kurumları'ndan bir adet okul çantası hediye.

⭐80.mesaj gönderene American Life'da 3 ay ücretsiz konuşma dersi hediye(900TL değerinde).

⚠ Önemli Şart: Yarışmayı kazanan takipçilerimiz hediyelerini almaları için tek şartımız kendi hikayesinde hediyesini paylaşıp @reklamotv hesabımızı etiketleyerek bizlerle paylaşması gerekiyor. Bu şartı yerine getiren takipçilerimiz hem hediyesini kullanabiliyor hemde sonraki yarışmalara katılmaya hak kazanıyor. Bizleri takip edip, paylaşarak kazanmaya devam edin 🎁
-
⚠ 18 yaşından küçükler hediyeleri velileri ile kullanabilirler. Hediyeleri mesai saatleri içinde kullanabilirsiniz. Dileyenler hediyelerini kendisi gitmek kaidesi ile devredebilirler. Hediye son kullanma tarihi 28.10.2019.

YARIŞMA SONUCU

🎁 14 Ekim – 21 Ekim tarihleri arasında aktif olan 9. Hafta Kelime Oyunumuz sona ermiştir. 9. Hafta Kelime Oyunumuz bugün Bodrum ve Samsun’da sona ermiştir. Aşağıda yarışmayı kazananlar ve hediyeler sırasıyla sıralanmıştır. 10.Hafta Kelime Oyunumuz bugün başlıyor.

▶ SAMSUN toplu ulaşım araç içlerinde yer alan ReklamoTV ekranlarından ’19 Mayıs’ kelimesini @reklamotv hesabımıza gönderen ilk
"1.20.50.80." kişiler hediye kazanmaya hak kazanmıştır.

🔥İşte kazanan hesaplar ve hediyeler!

⭐1.mesaj: @onurduzovali - İDEA Eğitim Kurumları'ndan 2 kişilik sinema bileti hediye.

⭐20.mesaj: @pinkkirbyy - Selamet'den 55TL'lik hediye çeki(kitap - kırtasiye - oyuncak).

⭐50.mesaj: @kaderdmr.55 - Çözüm Eğitim Kurumları'ndan bir adet okul çantası hediye.

⭐80.mesaj: @arzummylmaz - American Life'da 3 ay ücretsiz konuşma dersi hediye(900TL değerinde).