Bodrum 3.Hafta

▶ Geçen haftanın yarışması bugün sonuçlandı ve kazanan yarışmacılar açıklandı. Yarışmaya duyulan ilgi ve katılım için herkese çok teşekkür ediyoruz. Şansınızı bu hafta artan hediye sayısı ile tekrar deneyebilirsiniz.
 
▶ Kelime oyunu Bodrum toplu ulaşım araç içlerinde yayınlanan ReklamoTV ekranlarında 3.cü haftası başladı. 2 Eylül – 9 Eylül tarihleri arasındadır. Aşağıdaki şartları yerine getiren 1 şanslı kişiye çekilişle Devecioğlu’ndan 1 adet FOSSIL ya da DIESEL marka takı (kolye ya da küpe) hediye. Büyük hediyemizin değeri 600 TL civarındadır.
 
▶ Yapmanız Gerekenler:
 
1- Bodrum toplu ulaşım araç içlerinde yayınlanan ReklamoTV ekranlarında yer alan kelimeyi @reklamotv’ye mesaj olarak gönder.
2- @reklamotv ve @oasisbodrum hesabını takip et.
3- Bu gönderiye beğen ve 2 arkadaşını etiketle.
 
YARIŞMA SONUCU
 
▶2 Eylül – 9 Eylül tarihleri arasında aktif olan Kelime oyunumuz sona ermiştir. Bodrum toplu ulaşım araç içlerinde yer alan ReklamoTV ekranlarından 'Bodrum Kalesi' kelimesini @reklamotv hesabımıza gönderip, @oasisbodrum ve @reklamotv hesaplarını takip ederek iki arkadaşını posta etiketleyenler arasından 1 şanslı kişiyi çekilişle belirledik. Şanslı kişi @selcan0113’ü tebrik ediyoruz. Hesabımıza mesaj gönderip hediyesi hakkında bilgi alabilir.
 
⚠️Hediye son kullanma tarihi 16.09.2019
 
⚠️18 yaşından küçükler hediyeleri velileri ile kullanabilirler.
 
▶ Yeni yarışmamız bugün başlıyor. Bodrum toplu ulaşım araç içlerinde yer alan ReklamoTV’yi izleyerek @reklamotv hesabımızdan yarışmamıza katılabilirsiniz. Yeni yarışmamızda toplam 9 ödül sizleri bekliyor. Hesabımızı takip etmeyi sakın unutmayın 👍😊