Bodrum 1.Hafta

▶️ Kelime oyunu Bodrum toplu ulaşım araç içlerinde yayınlanan ReklamoTV ekranlarında başladı. 19 - 26 Ağustos tarihleri arasında, araç içinde yayınlanan reklam aralarındaki kelimeyi Instagram hesabımıza mesaj atın, hediyelerden biri sizin olsun.

⭐1.mesaj gönderene Oasis AVM'de İz Boutique'den 1 adet bayan şapka hediye.

⭐20.mesaj gönderene Oasis AVM'de Hisar'dan 2'li tava seti hediye.
⭐30.mesaj gönderene Oasis AVM'de Hera Kuaför'den 1 erkek ziyaretçi için saç kesimi, 1 erkek ziyaretçi için sakal kesimi hediye.
⭐40.mesaj gönderene Oasis AVM'de Hera Kuaför'den 1 erkek ziyaretçi için saç kesimi, 1 erkek ziyaretçi için sakal kesimi hediye.
⭐50.mesaj gönderene Oasis AVM'de Hera Kuaför'den 1 kadın ziyaretçi için fön işlemi, 1 kadın ziyaretçi için saç bakımı hediye.
⭐60.mesaj gönderene Oasis AVM'de Tantitoni'den tuzluk & biberlik seti 2 adet hediye.
⭐70.mesaj gönderene Oasis AVM'de Akademi Bilardo'dan bilardo eğitimi + 1 saat ücretsiz bilardo oyun hakkı + 1 adet meşrubat hediye. .
⭐80.mesaj gönderene Oasis AVM'de HATEMOĞLU'ndan 1 adet kravat seti hediye. .

⚠️ Unutmayalım yarışmaya katılmak için sadece Bodrum'da bulunan toplu taşıma araçlarının içinde yayınlanan reklam aralarındaki kelimeyi bu hesabımıza mesaj atmanız yeterlidir. Yarışma 19-26 Ağustos tarihlerinde sürecek 26 Ağustos tarihinde ödül kazanan hesaplar bu hesaptan paylaşılacaktır. Bizleri takip etmeyi unutmayın @reklamotv


YARIŞMA SONUCU

 

▶️19-26 Ağustos tarihleri arasında aktif olan Kelime oyunumuz sona ermiştir. Bodrum toplu ulaşım araç içlerinde yer alan ReklamoTV ekranlarından 'Mandalina' kelimesini @reklamotv hesabımıza gönderen ilk "1.20.30.40.50.60.70.80." kişiler hediye almaya hak kazanmıştır. Yarışmaya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz 😊 Kazanamayanlar hiç üzülmesin yarışmamız her hafta devam edecek ve hediyeler değişecektir. 26 Ağustos - 2 Eylül tarihinde 2.kelime oyunu yarışmamız yine Bodrum'da başlıyor. Bizleri takip etmeyi unutmayın!

İşte kazanan hesaplar ve hediyeler!

⭐ 1.mesaj: @memettt_kus - Oasis AVM'de İz Boutique'den 1 adet bayan şapka hediye.

⭐ 20.mesaj: @m.emin.gnl - Oasis AVM'de Hisar'dan 2'li tava seti hediye.

⭐ 30.mesaj: @xet_01 - Oasis AVM'de Hera Kuaför'den 1 erkek ziyaretçi için saç kesimi, 1 erkek ziyaretçi için sakal kesimi hediye.

⭐ 40.mesaj: @derya_avcoglu Oasis AVM'de Hera Kuaför'den 1 erkek ziyaretçi için saç kesimi, 1 erkek ziyaretçi için sakal kesimi hediye.

⭐ 50.mesaj: @jujucello Oasis AVM'de Hera Kuaför'den 1 kadın ziyaretçi için fön işlemi, 1 kadın ziyaretçi için saç bakımı hediye.

⭐ 60.mesaj: @azat_ayaz_love Oasis AVM'de Tantitoni'den tuzluk & biberlik seti 2 adet hediye.

⭐ 70.mesaj: @glassarmonica3kc Oasis AVM'de Akademi Bilardo'dan bilardo eğitimi + 1 saat ücretsiz bilardo oyun hakkı + 1 adet meşrubat hediye.

⭐ 80.mesaj: @berrakgul5678 Oasis AVM'de HATEMOĞLU'ndan 1 adet kravat seti hediye.